Tratamente afectiuni Antitumorale

Anticancerlin

Formula din plante cu efect antitumoral

115,00 Ron
adauga in cos

Beta Carotene Capsule

Efect antiaging, factor important în menținerea sănătăţii pielii, a parului, danturii şi gingiilor, imunostimulator

70,00 Ron
adauga in cos

Chitosan

Chitosan ajuta la ameliorarea si stimularea imunitatii, ajuta la scaderea colesterolului, glicemiei, ajuta in combaterea simptomelor asociate cu boli digestive, intoxicatii, arsuri, hepatite, ciroze.

95,00 Ron
adauga in cos

Deep Sea Squalene Softgel

Antioxidant puternic, stimulează activitatea neuronală, funcţia hepatică, reduce oboseala, întăreşte imunitatea, este detoxifiant si antitumoral.

95,00 Ron
adauga in cos

Ganoderma Spori Soft Capsule 350 MG

Ganoderma Lucidum Spore Oil Softgel este uleiul extras din sporii de Ganoderma lucidum. Aceste substante lipidice biologice active fiind extrase direct din peretele celular al sporului de Ganoderma.

460,00 Ron
adauga in cos

Grape Seed

Grape Seed extract este recunoscut ca fiind un antioxidant puternic, conţinutul de OPC (oligomeric proantocunidis) fiind mai puternic de 50 de ori decât vitamina E şi de 20 de ori decât

135,00 Ron
adauga in cos

Hechan Tablets

Adjuvant în tratamentul infecţiilor acute bronho-pulmonare, stimulând expectoraţia sputei şi a mucusului în exces. Imunostimulator, cu efect antipiretic.

180,00 Ron
adauga in cos

Huo Lyuan

Creşte tonusul general şi stimulează imunitatea, tonic pentru activitatea cardiacă şi renală. Indicat ca adjuvant în terapiile antitumorale asociate cancerelor gastroduodenale, hepatic,

131,00 Ron
adauga in cos

Imunolife

Imunolife are in compozitie extracte active din ciuperci terapeutice, utilizate inca din antichitate pentru proprietatile deosebite imunomodulatoare, antitumorale si de tonifiere a organismului.

147,00 Ron
adauga in cos

Luteina

Luteina este un antioxidant deosebit de important în special pentru ochi.

147,00 Ron
adauga in cos

Lycopene - 100 Capsule

Lycopene este un produs care întăreşte sistemul natural de apărare al organismului împotriva radicalilor liberi.

120,00 Ron
adauga in cos

Pomegranate ( Rodie)

Rodia este unul dintre cei mai puternici antioxidanti oferiti de natura, iar extractul de rodie are o absorbtie digestiva crescuta in comparatie cu fitonutrientii existenti in alte fructe.

115,00 Ron
adauga in cos

Tian Xian Capsule

Tian Xian reprezintă o formulă de plante medicinale compusă din ingrediente naturale ce controlează şi distrug celulele canceroase, reduc durerile resimţite de către pacient şi oferă o calita

282,00 Ron
adauga in cos

Yadanziyou ( Gelule cu ulei)

Indicat ca adjuvant în tratamentul cancerului de colon, metastaze cerebrale asociate cancerului de intestin gros, cancer gastrointestinal, hepatocelular, carcinoame epiteliale.

131,00 Ron
adauga in cos

Anticancerlin

Formula din plante cu efect antitumoral

115,00 Ron
adauga in cos
Pag. 1 din 3 | 15 inreg./pag.
123