Lutein

Luteina este un antioxidant deosebit de important în special pentru ochi

147.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

        Lutein

      Caracteristici: Luteina este un antioxidant deosebit de important în special pentru ochi. Neutralizând radicalii liberi, luteina joacă un rol major în protecția antioxidantă a aparatului vizual. Luteina se acumulează în doua zone oculare: în pata galbenă a retinei (macula) și la nivelul cristalinului, participând la protejarea acestora. Numeroase studii clinice au demonstrat că administrarea Luteinei în doze corespunzatoare poate duce la regresia proceselor degenerative oculare. Efectul antioxidant al lutinei se manifestă, nu doar asupra ochiului, ci și asupra altor organe și procese metabolice.

        Compoziţie: Lutein 300.mg

        Indicații

- antioxidant - recomandat pentru prevenirea și tratarea cataractei, pentru contracararea efectelor nocive ale radiaților ultra-violete, în prevenirea și tratarea aterosclerozei circulatorii oculare, și în general la tratarea tulburărilor de vedere.

- util în prevenirea afecțiunilor cardiovasculare și tumorale

- la hipertensivi și/sau diabetici poate întarzia apariția unor complicații tardive, de exemplu a celor oculare

- protecție împotriva microangiopatiei diabetice și a altor afecțiuni vasculare retiniene

       Prezentare: 100 capsule în recipient PVC/cutie

       Mod de administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi

       Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

alt produs din aceeasi categorie