Wheat Embryo ( Germeni de grau) - 100 capsule

Wheat Embryo- regleaza sistemul endocrin, mentine secretia de hormoni la nivel normal, normalizeaza functia de reproducere.

70.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

   Caracteristici: Germenii de grâu sunt considerați cel mai alcalinizant aliment. Aceștia elimină toxinele din organism, având totodată proprietăți energostimulante și revitalizante. Au un conținut bogat în vitamine, minerale și enzime, necesare pentru menținerea funcțiilor celulare și tisulare. Clorofila prezentă în germenii de grâu este rapid convertită în procesul de hematopoeza, explicându-se astfel acțiunea favorabilă în anemia feriprivă. Germenii de grâu conțin octacosanol, ce îmbunătățește forța musculară, reducând durerea care apare după exerciții fizice intense.

     Compoziţie: Ulei din germeni de grâu 500 mg, Gelatină 118.3mg, Glicerină 47.57mg, Apă purificată 13.50mg.

   Indicaţii: - reglează sistemul endocrin, menține secreția de hormoni la nivel normal, normalizează funcția de reproducere,  îmbunătățește metabolismul epidermei, util în prevenirea petelor hiperpigmentate, efect antiaging,  hipovitaminoze de diverse cauze,  normalizează tulburările menstruale, înlătură efectele neplăcute ale menopauzei,  astenie,   în timpul sarcinii ajută fătul și mama, util în prevenirea avorturilor spontane,  previne formarea trombozelor sanguine, adjuvant în tratamentele pentru diabet, astm, constipație, gastroenterite, litiază biliară, hemoroizi

    Prezentare: 100 de tablete în recipient PVC/cutie.

    Mod de administrare: 1 capsulă pe zi

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie