Jimin Zhuifeng Gao

Adjuvant în terapia spondilozei cervicale, osteofitozei, hiperplaziei articulaţiilor şi inflamaţiilor articulare cronice.

68.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

   Caracteristici: Kanggu Zengsheng este un supliment alimentar obținut din plante terapeutice atent selecționate, în conformitate cu formula tradițională chineză. Procedurile tradiționale de preparare sunt combinate cu procese farmaceutice moderne, pentru a extrage ingredientele active din plante, concentrându-le apoi în pastile sau comprimate.

  Compoziţie: Rehmannia Root, Herba Pyrolae (perișor), Rhizoma Drynariae, Barrenwort Epimedium, Broomrape (verigel/ iarba-vântului), Leatherleaf Miletia, Raphanus Sativus Linne (ridiche albă)

   Indicaţii: - reglează funcţia renală,  promovează circulaţia sanguină, adjuvant în terapia spondilozei cervicale, osteofitozei, hiperplaziei articulaţiilor şi inflamaţiilor articulare cronice, tonifică ficatul și rinichii,  ajută la consolidarea tendoanelor și a oaselor, calmează durerile,  adjuvant în terapia spondilozei cervicale, osteofitozei, hiperplaziei articulaţiilor şi inflamaţiilor articulare cronice

    Prezentare: 12 capsule x 2 blistere aluminiu/cutie

    Mod de administrare: câte 4 pastile de 2 ori pe zi

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

    Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grad

alt produs din aceeasi categorie