Pafulin

Recomandat în tratarea artritei reumatoide, fiind un puternic antiinflamator şi regulator al funcţiei imune asociat artritei.

163.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Rechinii există pe Terra de peste 400 de milioane de ani, având o morfologie nemodificată. Au un sistem imunitar puternic și eficient. Organismul lor este lipsit de oase, fiind constituit doar din cartilaje. Acestea conțin o proteină ce inhibă dezvoltarea tumorilor. Glucidele din cartilajul de rechin au efect imunomodulator şi antiinflamator. Cercetările recente au demonstrat că terapia cu extracte pe baza de cartilaj de rechin reduce inflamațiile articulare și reduce durerile specifice artritei. De asemenea, tratament cu cartilaj de rechin ajută la creșterea mobilității articulațiilor afectate de rheumatism articular acut si cronic si de artrita reumatoida.

     Compoziţie: Cartilaj de rechin 150 mg, Pyrolae Herba extract (extract de perișor) 150.0mg

   Indicaţii: - reduce și previne episoadele acute ale artritei reumatoide, fiind un puternic antiinflamator și reglator al funcției imunitare,  antiinflamator,  imunomodulator, menține mobilitatea articulațiilor,  reduce durerea articulara, edemul periarticular si lichidul intraarticular, antiseptic,  analgezic,  normalizează nivelul glicemiei sanguine

      Prezentare: 60 capsule în recipient PVC/cutie.

      Mod de administrare: 2 capsule de 2-3 ori pe zi

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate şi răcoroase.

      Producător: SHENZHEN 999 CHINESE MEDICINE INVESTMENT CO., LTD.

alt produs din aceeasi categorie