Hermana

Tonic general, are acţiune antioxidantă. Imunomodulator, indicat în tratamentul osteoporozei, diminuează simptomele asociate dereglărilor hormonale datorate menopauzei.

115.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

   Caracteristici: Hermanna este un tonic general care diminuează simptomele asociate dereglărilor hormonale datorate menopauzei. Isoflavonele din soia menţin echilibrul hormonal în premenopauză şi menopauză. Prin efecte asemănătoare hormonilor estrogeni, dar fără a exercita reacţiile nedorite ale acestora, ameliorează manifestările specifice perimenopauzei. Reduc riscul de osteoporoză, de cancer mamar, de boli cardiovasculare.

      Compoziţie: Izoflavone din Soia, Vitamina E naturală

    Indicaţii:  - antioxidant,  imunomodulator,  indicat în tratamentul osteoporozei,  diminuează simptomele asociate dereglărilor hormonale datorate menopauzei, scade rata apariţiei cancerului mamar,  ajută la menţinerea echilibrului de estrogen în organism,  întârzie procesul de îmbătrânire

      Prezentare:  100 de capsule în recipient PVC

      Mod de administrare: 1 capsulă pe zi

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie