Collagen & Calcium Tablet - 60 Tablete

Menţine tăria oaselor şi elasticitatea pielii, furnizează simultan organismului colagen din oase şi calciu, adăugarea vitaminei D ajută la absorţia şi fixarea calciului.

31.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Colagenul este o proteină naturală a organismului, care ajută la menținerea elasticității țesutului conjunctiv. Ea funcţionează ca un amino acid care facilitează diverse funcţii de baza ale organismului în cadrul corpului. O funcţie extrem de importantă a colagenului este aceea de întreţinere a cartilajului, a ligamentelor și a tendoanelor. Calciul este un mineral esențial pentru stroma oasoasă și pentru a sprijinii funcțiile vitale ale corpului, cum ar fi controlul tensiunii arteriale şi al frecvenței cardiace.

     Compoziţie: seleniu organic – 100% (echivalentul a 0.085 mg seleniu)

     Indicaţii: - menţine structura normala oasteoarticulară,  furnizează necesarul de calciu pentru sănătatea sistemului scheletic dar și o sinteză adecvată de collagen,  adăugarea vitaminei D ajută la absorţia şi fixarea calciului,  îmbunătăţirea aspectului epidermei efectul fiind o piele stralucitoare și cu o textură caracteristică sănătății,  menține tonusul muscular,  reducerea riscului de accident vascular cerebral și de infarct miocardic

     Prezentare: 60 de tablete în recipient PVC/cutie.

    Mod de administrare: 1 tabletă pe zi, preferabil după masă Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate şi răcoroase.

alt produs din aceeasi categorie