Auro Balm

Analgezic, antiseptic, anti-inflamator, îndepărtează răceala şi tusea, dureri de cap, musculare, fibroşite, util în răceală, tuse, dureri musculare, dureri de cap, inflamaţii, luxaţii.

19.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

   Caracteristici: Durerea este o senzație, care este mediată prin intermediul mai multor receptori de la nivelul organului ţintă. Există anumite dureri care sunt insoțite de senzații de tip asociativ care duc la neutralizarea percepției durerii. Pe acest principiu funcționează Aurobalm, care transformă durerea de bază într-o percepție agreabilă a zonei anterior dureroase.

   Compoziţie: Eucalyptus Globulus (eucalipt albastru), Cinnamomum camphora (camfor), Gaultheria procumbes, Mentha arvensis (mentă sălbatică)

   Indicaţii: - analgezic,  antiseptic,  anti-inflamator,  util în tratamentul cefaleei, durerilor musculare, tendinite, entorse, luxaţii,  vasodilatat,  stimulează circulația arteriala locală,  efect favorabil în tratamentul local al artrozelor (gonartroza, coxartroza), discopatiilor lombare, spondilozelor cervicale, periartritelor scapuloumerale,  aplicat pe zona suprasternala are efect antitusiv și antifebril

     Prezentare: 10 ml în sticlă cu rolon

     Mod de administrare: Se aplică pe zona cu probleme, şi se masează uşor câteva minute

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

     Contraindicații: Nu se aplică pe pielea iritată

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie