Imunolife

Imunolife are in compozitie extracte active din ciuperci terapeutice, utilizate inca din antichitate pentru proprietatile deosebite imunomodulatoare, antitumorale si de tonifiere a organismului.

147.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

   Caracteristici: Imunolife are in compozitie extracte active din ciuperci terapeutice, utilizate inca din antichitate pentru proprietatile deosebite imunomodulatoare, antitumorale si de tonifiere a organismului. Este un supliment nutritiv util atat pentru bolnavi, pentru cei aflati in convalescenta, cat si pentru persoanele sanatoase. De asemenea, ajuta la imbunatatirea capacitatii de concentrare a persoanelor aflate sub influenta factorilor de stres biologic sau psihoemotional, reface tonusul fizic si psihic si echilibreaza activitatea endocrina. Fiecare ciuperca din formula este o sursa valoroasa de beta-glucani, de aminoacizi, vitamine, minerale si fibre.

    Compozitie: Extract de Agaricus Blazei 120mg, Extract de Ganoderma Lucidum 80mg, Extract de Maitake (Grifola frondosa) 40mg, Extract de Shiitake (Lentinula edodes) 40mg; gelatina (din oase de bovine) 100.00 mg

  Indicatii:- actiune adaptogena, antioxidanta, antiproliferativa celulara, antiateromatoasa, hipoglicemianta, hepatoprotectoare,  imunostimulare, imunomodulare, in infectii acute si cronice, virale, bacteriene, parazitare si fungice,  profilaxia infectiilor virale si parazitare,  afectiuni tumorale,  astenie cronica,  recuperare post chimio si radioterapie, diabet zaharat de tip I si de tip II, dislipidemii, hepatopatii acute sau cronice,  cresterea rezistentei la efort fizic si intelectual,  tulburari de memorie si concentrare, in caz de insomnii, readuce calitatea somnului

     Prezentare: 100 capsule in recipient PVC/cutie.

      Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi

     Atentionari: A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la îndemana copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

       Conditii de păstrare: A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie