Coriolus Versicolor

Coriolus versicolor (Yun Zhi) este una dintre cele mai studiate ciuperci din lume din care s-au extras polizaharidele Krestin – PSK, in Japonia si polizaharide - peptide (PSP), cu proprietati imunostimulatoare exceptionale.

147.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Coriolus versicolor (Yun Zhi) este una dintre cele mai studiate ciuperci din lume, efectuandu-se peste 300 de studii clinice din 1970 pana in prezent. Din Coriolus Versicolor s-au extras polizaharidele Krestin – PSK, in Japonia, in anul 1965 si polizaharide - peptide (PSP) in anul 1984, in China, cu proprietati imunostimulatoare exceptionale. In anul 1977 autoritatile japoneze au inclus ciuperca Coriolus versicolor in lista oficiala de produse pentru tratamentul tumorilor maligne.

      Compozitie: Coriolus versicolor extract 300.0mg

    Indicatii:  - antitumoral (cancer colorectal, gastric, peritoneal, mamar, cervical, pulmonar, esofagian, limfatic, nazofaringian, hepatic, bucal, cerebral, osos, de prostata; eficace si in cancerele hormonodependente; reduce efectele toxice on chimio si radioterapie),  imunostimulator puternic,  antiinflamator,  normalizeaza functiile splinei,  protector pulmonar (amelioreaza tusea si dispneea, detoxifica plamanii fumatorilor),  protector hepatic (induce producerea de interferon endogen, regleaza nivelul transaminazelor in hepatita virala B, C, ciroze, stimuleaza regenerarea celulara),  protector renal (nefrite),  antiviral si antibacterian in infectii urinare, respiratorii, digestive (Helicobacter pylori), HIV, Epstein-Barr, Human Papilloma Virus, Herpes simplex, Sarcom Kaposi,  regleaza numarul de Cd4 si reduce replicarea virala,   previne si trateaza retinita pigmentara,  reduce riscul bolilor cardiovasculare prin efectul antiateromatos si hipotensiv

      Prezentare: 100 capsule in recipient PVC/cutie

      Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi

    Atentionari: A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la îndemana copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

     Conditii de păstrare: A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie