Beta Carotene Capsule

Efect antiaging, factor important în menținerea sănătăţii pielii, a parului, danturii şi gingiilor, imunostimulator

70.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

      Caracteristici: Beta Carotenul este un precursor al vitaminei A. Deşi foarte asemănători în acţiunea lor, nu sunt identici, diferenţa constând în primul rând în originea şi toxicitatea lor: vitamina A se găseşte, în primul rând, în alimentele cu grăsimi, în timp ce beta-carotenul face parte din familia carotenoizilor – este pigmentul care conferă culoarea unor legume sau fructe. Esenţial este că în timp ce vitamina A, în cantităţi mari, poate deveni toxică, beta carotenul, deşi convertit în vitamina A, nu are efect toxic, fiind totuşi unul dintre cei mai puternici antioxidanţi. Beta-carotenul îmbunătăţeşte, de asemenea, vederea pe timpul nopţii, fortifică sistemul imunitar, contribuie la refacerea ţesuturilor şi are, în general, o acţiune de protejare a organismului.

     Compozitie: β Carotene 8%, Lycopene (licopen) 92%

     Indicaţii: - contribuie la profilaxia şi ameliorarea tulburărilor de vedere, creşte rezistența organismului față de infecţiile căilor respiratorii,  menţine sănătatea pielii, a părului, danturii şi gingiilor,  întârzie procesul de îmbătrânire,  imunostimulator,  antitumoral,  reduce riscul afecţiunilor cardiovasculare,  reduce riscul apariţiei infarctului miocardic, licopenul reduce riscul afecţiunilor de prostata

     Prezentare: 60 capsule a 500mg/cutie

     Mod de administrare: Dozaj: Câte 1 capsula o data sau de doua ori pe zi

     Atenţionări: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade.

alt produs din aceeasi categorie