Tian Xian Capsule

Tian Xian reprezintă o formulă de plante medicinale compusă din ingrediente naturale ce controlează şi distrug celulele canceroase, reduc durerile resimţite de către pacient şi oferă o calitate mai bună vieţii acestora.

282.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Tian Xian reprezintă o formulă de plante medicinale provenite în mare parte din orașul Jilin, dintr-o zonă vulcanică numită Changbaishan, fiind compusă din ingrediente naturale ce controlează şi distrug celulele canceroase, reduc durerile resimţite de către pacient şi oferă o calitate mai bună vieţii acestora. Este eficient în special în tratarea cancerului gastrointestinal, întărind sistemul imunitar şi eliminând durerea cauzată de dezvoltarea tumorilor. Începând cu 1988, Institutul Naţional al Cancerului din SUA a petrecut 3 ani folosind Tian Xian Capsule ca principal medicament împotriva a 10 tipuri de cancer, în cadrul a 48 de cazuri evaluate clinic, imagistic si biochimic, rezultatul confirmând o rată de succes de 80% în tratarea cancerului.

     Compoziţie: Radix Trichosanthis 200mg, Radix Clematidis 10mg, Oldenlandia Diffusa 10mg, Calculus Bovis Factitus 4mg, Black Nightshade (solanum nigrum L; zârnă) 4mg, Arisaema Cum Bile 4mg, Frankincense (ulei de tămâie) 1mg, Myrrh (Commiphora mukul) 1mg, Ginseng 1mg, Astragalus Mongholicus (unghia găii) 1mg, Pearl (extract de perle) 1mg, Snake Slough (piele de șarpe) 1mg, Borneol 1mg, Musk (mosc)1mg.

     Indicaţii:   - elimină toxinele din organism,  îmbunătăţeşte circulaţia sanguină,  reduce durerile resimţite de către pacienţii de cancer,  util în tratarea tumorilor sistemului digestiv (cancer la stomac, cancer esofagian, cancer intestinal), imunostimulator

     Prezentare: 4 blistere x 15 capsule/cutie.

     Mod de administrare: 2-3 capsule de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră după masă, cu apă caldă sau apă cu miere. Se administrează o lună, urmează o pauză de 3 până la 7 zile după care se continuă tratamentul

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. A nu se consuma alimente dure sau reci, peşte sau alimente picante pe parcursul tratamentului.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate şi răcoroase, la temperaturi sub 25 grade

     Producător: JILIN TONGHUAKAN NUTRITION FOOD CO., LTD                

alt produs din aceeasi categorie