Ganoderma Spori Soft Capsule 350 MG

Ganoderma Lucidum Spore Oil Softgel este uleiul extras din sporii de Ganoderma lucidum. Aceste substante lipidice biologice active fiind extrase direct din peretele celular al sporului de Ganoderma.

460.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

        Caracteristici: Timp de mii de ani Ganoderma Lucidum, o specie de ciuperca cu efecte terapeutice, s-a bucurat de o mare pretuire din partea chinezilor, care o considerau o adevarata regina a plantelor. Ganoderma imbunatateste capacitatea de vindecare a organismului, mentine starea de sanatate si favorizeaza longevitatea. Ganoderma Lucidum Spore Oil Softgel este uleiul extras din sporii de Ganoderma lucidum. Aceste substante lipidice biologice active fiind extrase direct din peretele celular al sporului de Ganoderma. Produsul contine acizi triterpenici Ganoderma lucidum si acizi grasi nesaturati, concentratia de acizi triterpenici fiind peste 20%. Acizii triterpenici au efecte analgezice, reduc diviziunea celulelor maligne, normalizeaza tensiunea arteriala si reduc nivelul colesterolului sanguin, detoxifica ficatul, regenereaza celula hepatica si optimizeaza functiile de absorbtie si asimilare digestiva de la nivelul tubului digestiv.

      Compozitie: Ulei spori de Ganoderma Lucindum 100%

      Indicatii: - adjuvant dupa chimioterapie sau radioterapie, detoxifiant hepatic,  efect imunostimulator, imunomodulator, creste rezistenta fizica si psihica la suprasolicitare si stres, reda calitatea somnului, fiind utila chiar si in insomniile severe,  reduce efectele negative ale fumatului excesiv precum si ale consumului excesiv de alcool,  efecte benefice asupra aparatului cardiovascular, functiei circulatorii arteriale cerebrale si vertebrobazilare

      Prezentare: 30 capsule moi in recipient PVC

      Mod de administrare: in cazuri post-chimioterapie si post-radioterapie 2 capsule de 2 ori pe zi; ca detoxifiant hepatic 1 capsula de 2 ori pe zi; ca doza de intretinere 1 capsula 1 data pe zi, inainte de micul dejun.

      Atentionari: A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la îndemana copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

      Conditii de păstrare: A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie