Yunnan Baiyao Powder

Folosit în tratarea plăgilor deschise, ca hemostatic, amelioreaza durerile acute ale muşchilor, sau datorate artritei reumatice. Este util şi ca hemostativ în hemoragii interne.

21.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

      Caracteristici: Yunnan Baiyao a devenit o formula de succes care este astăzi atunci când, in 193, 30000 de pachete cu această pudră au fost donate Armatei Roşii Chineze, ajutând astfel la salvarea multor vieţi. Guvernul chinez a primit formula de Yunnan Baiyao în 1955 şi a început să-l producă pe scară largă. În timpul războiului din Vietnam, soldaţii puneau aceasta formulă pe rănile provocate de gloanţe pentru a opri sângerarea, în timp ce erau aşteptaţi sa fie evacuaţi pentru a primi tratament medical.

      Compoziţie: rădăcină de Panax notoginseng, rizomi de Paris polypylla var yunnanensis

      Indicaţii: - îmbunătăţeşte circulaţia sangvină,  elimină stazele,  calmează şi ajută la drenarea edemelor şi inflamaţiilor cutanate datorate traumelor mecanice,  folosit în tratarea plăgilor deschise, ca hemostatic, amelioreaza durerile acute ale muşchilor, sau datorate artritei reumatice, util ca hemostativ în hemoragii interne

      Prezentare: 4g pudră în recipient de sticlă/cutie şi linguriţă mică din plastic

      Mod de administrare: Uz extern, pentru răni deschise se pune apă caldă pe rană şi apoi pudră 0.25g de 4 ori pe zi. Pentru lovituri, răni închise se administrează cu vin , câte 0.25g de 4 ori pe zi. Pentru copii de la 2 la 5 ani se administrează ¼ din doză, iar de la 5 la 12 ani 1/2 din doză. Pentru hemoragii interne doza se stabileşte de către medic

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nu este indicat femeilor gravide.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie