Yigan Jiedu Jiaonang

Yigan este o formulă fitoterapeutică utilă în afecţiunile hepatice cornice. Detoxifiant şi antiinflamator hepatic cu acţiune colinergică asupra colecistului. Ameliorează stările de irascibilitate, disfuncţia hepatică, starea de oboseală.

38.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Yigan este o formulă fitoterapeutică ce ajută la promovarea sănătăţii ficatului, prin stabilirea echilibrului natural al corpului. Util în special pentru persoanele care prezintă disconfort la nivelul ficatului şi a vezicii biliare, având unul sau mai multe din următoarele simptome: dureri abdominale, oboseală extremă, gură uscată, ameţeli, ţiuit al urechilor, constipaţie, etc.

    Compoziţie: Phellodendron cortex (scoarţă de arbore de plută de amur), Rhey rhizoma, Scutellariae radix (rădăcină de scufita stacojie), Picrohiza rhizoma, Smilacis glabrae rhizoma, Aspidium (ferega/iarba şarpelui)

    Indicaţii: - detoxifiant şi antiinflamator hepatic cu acţiune colinergică asupra colecistului,  ameliorează stările de irascibilitate, disfuncţia hepatică, starea de oboseală, elimină toxinele din organism, hrăneşte ficatul şi rinichii, promoveaă circulaţia sanguină, normalizeză funcţia vezicii biliare

    Prezentare: 10 pastile x 3 blistere aluminiu/cutie

    Mod de administrare: câte 4 capsule de 3 ori pe zi

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

    Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie