Huazhiling

Antipiretic, antiinflamator, astringent (când este folosit în combinatie cu unguente externe din aceeaşi grupă farmacologică). Indicat ca adjuvant în tratamentul hemoroizilor interni şi externi.

40.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Huazhiling este o formulă din plante terapeutice, ușoară, non-iritantă și fără efecte secundare, folosită în tratamentele contra hemoroizilor. Tabletele Huazhiling contribuie la susținerea organismului în perioadele de durere și imflamare rectală datorate hemoroizilor. 

    Compoziţie: Rhizoma Coptidis 1.5%, Succinum (acid succinic - chihlimbar) 1.5%, Herba Elethantopi 1.3%, Radix Notoginseng 3%, Galla Chinensis 30%, Extratam fel Suillus 0.7%, Pericarpium Granati 30%, Alumen 17%, Realgar 6%, Flos Sophorae (salcâm japonez) 3%, Fructus Mume 3%, Fructus Chebulae 3%.

      Indicaţii: - antipiretic,  antiinflamator astringent (când este folosit în combinație cu unguente externe din aceeaşi grupă farmaceologică), indicat ca adjuvant în tratamentul hemoroizilor interni şi externi,  stimulează circulația sanguină,  amelioreaza durerile datorate hemoroizilor

       Prezentare: 72 de tablete în recipient PVC/cutie

       Mod de administrare: câte 4-6 tablete de 3 ori pe zi.

      Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

       Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie