Grape Seed

Grape Seed extract este recunoscut ca fiind un antioxidant puternic, conţinutul de OPC (oligomeric proantocunidis) fiind mai puternic de 50 de ori decât vitamina E şi de 20 de ori decât vitamina C.

135.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Grape Seed extract este recunoscut ca fiind un antioxidant puternic, conţinutul de OPC (oligomeric proantocunidis) fiind mai puternic de 50 de ori decât vitamina E şi de 20 de ori decât vitamina C. Antioxidanţii sunt substanţe care distrug radicalii liberi, compuşi nocivi din organism, care deteriorează ADN-ul şi provoacă chiar moartea celulelor. De asemenea, radicalii liberi contribuie la îmbătrânire şi facilitează dezvoltarea anumitor probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă sau cancer.

    Compoziţie: Grape seed extract (extract din seminţe de struguri) 300.0mg

  Indicaţii: - antioxidant,  întăreşte sistemul cardiovascular,  diabet,  adjuvant în tratarea diferitelor forme de cancer,  protejează organismul împotriva infecţiilor bacteriene, reduce simptomele cauzate de insuficienţă venoasă cronică,  hipertensiune,  scade colesterolul

     Prezentare: 100 capsule în recipient PVC/cutie

     Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate şi răcoroase, la temperaturi sub 25 grade

     Producător: HONGLIAN BIO-TECH (SHANGHAI) CO. LTD.,

alt produs din aceeasi categorie