Glusocamine Chondroitin Msm

Destinat menţinerii şi refacerii integrităţii structurale şi funcţionale a articulaţiilor. Protejează cartilajul de o afectare prematură.

147.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Sulfatul de Glucosamin este o componentă structurală a cartilajului, care are efecte antiinflamatorii și participă la refacerea acestuia dar și la protecția împotriva substanțelor toxice ce acționează la acest nivel. Menține integritatea structurală a articulațiilor și a țesuturilor conjunctive. MSM – metilsulfonilmetan - este un component organic sulfurat, cu rol esențial în funcționarea proceselor de creștere și regenerare, antiinflamator musculo-articular , implicat în formarea keratinei și a colagenului. Sulfatul de Condroitin este o substanță ce participă la formarea matricei cartilaginoase îmbunătățind proprietățile mecanice și elastice ale cartilajului, ajută la menținerea integrității structurale a articulațiilor și a vaselor sanguine.

  Compoziţie: Glucozamina sulfatată de potasiu 500mg, Sulfat de condroitina 400mg, MSM(Metilsulfonilmetan) 200mg

 Indicaţii: - menținerea și refacerea integrității structurale și funcționale a articulațiilor, protejează cartilajul de o afectare prematură,  mărește rezistența cartilajului și redă mobilitatea articulațiilor,  adjuvant în terapia inflamațiilor și a durerilor articulare,  recomandat în primul rând pentru persoanele care sunt solicitate fizic (sportivi, vârstnici),  recuperarea articulară după traumatisme ale aparatului locomotor sau post-chirurgical, recomandat în tratamentele osteoartritelor, afecțiunilor reumatismale degenerative și afecțiunilor post-traumatice degenerative

     Prezentare: 100 capsule în recipient PVC/cutie.

     Mod de administrare: 2-3 capsule pe zi

   Atenţionări: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie