Cordyceps Capsule

Imunostimulator, antiinflamator, antitumoral, antioxidant, ajută în afecţiuni respiratorii, litiază renală, hepatite, afecţiuni cardiovasculare, acţionează ca hipolipemiant.

85.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

      Caracteristici: Supranumită în Medicina Orientală "Leacul Bun pentru Toate", Cordyceps acţionează în organism pe nivele multiple, de la acţiuni benefice în ceea ce privește funcţia hepatică şi sistemul nervos până la efecte energizante, imunoastimulatoare, îmbunătăţirea capacităţii de utilizare a oxigenului la nivel celular dar și îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. Cordyceps Sinensis cunoscută şi sub numele de Ciuperca de larvă chinezească, creşte în mlaştina verde a Platoului Tibetan. Este considerată una dintre cele 3 tonice de vîrf în medicina tradiţională, alături de ginseng şi de cornul de cerb. Vara seamănă cu un vierme şi iarna cu iarba.

     Compoziţie: pudră de Cordyceps sinesis (Ciuperca de larvă chinezească) 450 mg, excipienți

   Indicaţii: imunostimulator, antiinflamator, antitumoral, antioxidant, ajută în afecţiuni respiratorii, litiază renală, hepatite, afecţiuni cardiovasculare, acţionează ca hipolipemiant, adjuvant alaturi de chimioterapie, adaptogen (stimulează selectiv funcţiile organismului ajutându-l să se adapteze fizic, psihic), reglează tensiunea arterială, tonic sexual feminin şi masculin excepţional

        Prezentare: 60 capsule în recipient PVC/cutie.

        Mod de administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi

    Atenţionări: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

       Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

       Producător: HONGLIAN BIO-TECH (SHANGHAI) CO. LTD.