Slim Lean Tablets

Slim Lean Tablet este un supliment alimentar care stimuleaza metabolizarea si arderea grasimilor din corp reducandu-le cu peste 10%, scade nivelul trigliceridelor si al colesterolului din sangele circulant.

113.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Slim Lean Tablet Slim Lean Tablet este un supliment alimentar care stimuleaza metabolizarea si arderea grasimilor din corp reducandu-le cu peste 10%, scade nivelul trigliceridelor si al colesterolului din sangele circulant. e=101,6 g

       Forma de comercializare: Cutie PVC cu 100 tablete.

      Compozitie/tableta: Extract de samanta de scortisoara(10:1) 150 mg, Extract din frunza de dud (10:1)150 mg, Extract de Hawthom (10:1)150 mg, Extract de mosmon (8:1)100 mg, Fibre dietetice solubile in apa 100 mg, Extract din frunza de lotus(10:1) 50 mg, Extract de Soia 30 mg;

      Doza recomandata: 2 tablete de 2 ori pe zi preferabil inainte de masa cu multa apa Mod de administrare: Se administreaza cu apa. Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata.

     ATENTIONARI: A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabilitate. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor sub 3 ani.

alt produs din aceeasi categorie