Shanyifen (Extract Furnica)

Indicat ca adjuvant în terapia poliartritei reumatoide, periartritei humerale, reumatismului puerperal, osteomalaciei, hepatitei B, diabetului zaharat, TBC-ului pulmonar, afecţiunilor renale, edemului pulmonar, astmului, anemiei, afecţiunilor hipofizare, afecţiunilor splinei, sclerozei în plăci; imunostimulator.   

115.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Anumite specii de furnici sunt folosite datorită efectelor sale terapeutice de mii de ani în întreaga lume, însă în mod special în China. Utilizarea medicală a extractului de furnici în culturile tradiţionale din întreaga lume este extrem de frecventă mai ales datorită proprietăţilor sale antiinflamatorii, anti-aging şi ca tonic general al organismului. Prima utilizare în scopuri medicale a extractului de furnică datează din secolul VIII Î.Hr., în Zhou-Li (text antic), care menţionează furnicile ca fiind un aliment excelent pentru rege. De fapt, un vechi proverb chinezesc spune: „Ginsengul este regele plantelor, iar furnicile reprezintă plantele regilor”.

     Compoziţie: extract de furnica sub formă de pudră – 300mg, capsula

  Indicaţii: - împiedică formarea radicalilor liberi şi a anticorpilor care generează boli autoimune,  creşte permeabilitatea celulară şi protejează funcţiile de bază celulare, stimulează activitatea a peste 100 de enzime datorită zincului conţinut, participând la metabolismul glucidelor, proteinelor şi a lipidelor, indicat ca adjuvant în terapia poliartritei reumatoide, periartritei scapulohumerale, reumatismului articular acut și cronic, artrozei, osteoporozei, gutei, osteomalaciei - adjuvant în tratamentul hepatitei cronice virale (cu virus hepatic B), diabetului zaharat de tip I și II, TBC-ului pulmonar, afecţiunilor renale, edemului pulmonar, astmului bronsic, anemiei feriprive carentiale, afecţiunilor hipofizare, splenomegalia, sclerozei în plăci,  imunostimulator, imunomodulator

    Prezentare: 100 de capsule in recipient PVC

    Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

    Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie