Ceai Ganoderma

Ceai pentru creșterea imunității, detoxifiant 20% reducere la 3 cutii cumparate!

31.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

       Caracteristici: Ganoderma Lucidum este o ciupercă medicinală extrem de valoroasă, ale cărei proprietăţi vindecătoare, cunoscute în Asia de peste 4000 de ani, au fost păstrate secret multă vreme. De acolo provine şi denumirea de “ciupercă a longevivităţii şi a spiritualităţii”. Se remarcă prin conţinutul bogat în polizaharide-glucani, adenozină, fibre şi minerale. Experimental s-a demonstrat creşterea activităţii sistemelor enzimatice antioxidante-superoxid-dismutază, glutation-reductază şi reducerea cantităţii de amiloid cerebral după administrarea extractului de Ganoderma. Sunt în desfăşurare studii mai ample privind tulburările de memorie, capacitatea de învăţare, îmbătrânirea cerebrală şi tulburările de somn la vârstnici.

      Compoziţie: Ganoderma Tsugae, Fileleaf Gynosffemma

       Indicaţii:  - imunostimulator,  tonifică organismul supus radio şi chimioterapiei, inhibă angiogeneza în procesele tumorale, antioxidant, adaptogen, detoxifiant, reglează activitatea ficatului, calmează mentalul

      Prezentare:  20 de plicuri în cutie

      Mod de administrare: 1-2 plicuri/zi. Se infuzează un plic timp de 5-10 minute în 500 ml apă fierbinte.

      Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie