Tongkat

   TONGKAT - produs cunoscut pe larg ca un mijloc impecabil pentru optimizarea forței sexuale la bărbați. AL KENZ TONGKAT ALI este un supliment alimentar pe baza rădăcinii uscate de Tongkat Ali (eurycoma logifolia).

200.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

       TONGKAT Produs cunoscut pe larg ca un mijloc impecabil pentru optimizarea forței sexuale la bărbați. AL KENZ TONGKAT ALI este un supliment alimentar pe baza rădăcinii uscate de Tongkat Ali (eurycoma logifolia). Procesul original de fabricare garantează descompunere și absorție completă a adaosului dietetic. Cercetările clinice au demonstrat o creștere însemnată a activității sexuale care acționează timp de o oră după administrarea preparatului iar efectul se pastrează garantat 3-7 zile.

   Eliberează sechestrarea de testosteron și o schimbă în testosteron activ și utilizabil prin reducerea SHBG (hormonul de sex legat de globulină), cu o medie de 30%.

     Crește metabolismul țesuturilor asociate cu funcția sexuală cu un salt de 60%.

     Stimulent puternic pentru creșterea rapidă a nivelului de tetosteron

     Creșterea libidoului ( apetitul sexual) Erecția devine din ce în ce mai stabilă

     Prelungește actul sexual pentru a controla ejacularea, mărește orgasmul

     Îmbunătățește calitatea materiei seminale și motilitatea spermatozoizilor

   Îmbunătățește circulația sângelui în zona bazinului mic, înlătură oboseala mintală și cea fizică.

      Se recomandă în caz de infecții în căi genito-urinare ( uretrite, cistite, pielonefrite), adenomul prostatei, prostatită, sterilitate.

      Administrarea sistematică duce la îmbunătățirea stabilă a potenței, a posibilităților sexuale și sănătății reproductive 1 capsulă (450 mg) conține -extract hidroalcoolic 100-1 din rădăcini uscate de Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) 135 mg -extract hidroalcoolic 40-1 din fructe uscate de Tribulus terrestris – 115 mg -extract hidroalcoolic 4-1 din părți aeriene proaspete de Gotu kola (Centella asiatica) – 110 mg -extract hidroalcolic 10-1 din rădăcini uscate de Ginseng asiatic (Panax Ginseng) – 90 mg

    MOD DE ADMINISTRARE Numai pentru adulți (18-65ani), pentru activitate sexuală , 1 capsulă cu oră înaintea actului sexual. Pentru cură odată la 2-3 zile, cu puțină apă sau lapte călduț, timp de 1-6 luni. Pentru stimularea spermatozei ( creșterea cantității și calității spermei) se administrează câte 1 capsulă o dată la 2-3 zile cel puțin 3 luni. Pentru cura prostatitei cronice și adenomului prostatei se administrează câte o capsulă la 3 zile cel puțin o lună ( după luarea preparatului se recomandă un act sexual).

    Contraindicții - interzis copiilor și tinerilor sub 18 ani, persoanelor cu nervozitate exacerbată, insomniace, forma avansată de arteroscleroză sau alergice la oricare dintre componentele produsului.

     Forma de fabricație: 5 capsule a 450 mg

   Condiții de păstrare și termen de valabilitate: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. A se păstra la temperatura camerei, în locuri uscate și ferite de lumina directă a soarelui.

alt produs din aceeasi categorie