Lecitina

 Lecitina este o componentă importantă a membranei celulare. Colina (una dintre substanţele active) conţinută de Lecitină reprezintă un factor indispensabil pentru organismul uman, și astfel lecitina are o eficacitate remarcabilă în tulburari metabolice, endocrine și circulatorii.

45.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Lecitina este o componentă importantă a membranei celulare. Colina (una dintre substanţele active) conţinută de Lecitină reprezintă un factor indispensabil pentru organismul uman, și astfel lecitina are o eficacitate remarcabilă în tulburari metabolice, endocrine și circulatorii.

       Compoziţie: Soybean Oil (ulei de soia) 200.0mg, Lecithin (lecitină) 1000.0mg.

 Indicaţii: pentru scăderea colesterolului, previne bolile cardiace şi cerebrovasculare, îmbunătăţeşte memoria şi activitatea cerebrală, încetinind îmbătrânirea celulelor neuronale,îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, hrăneşte pielea; este utilizat în tratamentele antiaging, regenerarea țesutului hepatic, stimulează secreţia de insulină de către pancreas ceea ce contribuie la normalizarea glicemiei, util în tratarea tulburărilor de echilibru, insomniei, cefaleei, asteniei

       Prezentare: 50 capsule în recipient PVC/cutie.

       Mod de administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi.

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate şi răcoroase, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie