Tan Le Balsam Pear Element

Stimulează funcţia splinei, stomacului, ficatului, reduce grăsimile din ficat. Util în tratarea şi prevenirea diabetului tip II şi diabet tip I.

55.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Tan Le este un produs natural, pe bază de plante terapeutice, care s-a dovedit că ajută la gestionarea nivelului de glucoză din sânge la persoanele cu diabet zaharat de tip I şi II. Luând Tan Le, supranumit şi ”insulina plantelor”, împreună cu un tratament integrat, duce la scăderea zahărului din sânge în mod constant şi la eradicarea simptomelor şi a bolii în sine în mod radical.

   Compoziţie: Momordica Charantia (fructe de Castravete Amar) 450.0mg, Panax Quiquefolium (rădăcină de ginseng american) 50.0mg; Excipienţi: Gelatină Bovină, Colorant Ponceau 4R, Dioxid de Titan

     Indicaţii: - stimulează funcţia splinei, stomacului, ficatului - reduce grăsimile din ficat - util în tratarea şi prevenirea diabetului tip II şi diabet tip I, conţinutul ridicat în insulina vegetală permiţând înlocuirea treptată totală a insulinei de sinteză artificială - îmbunătăţeşte funcţia pancreatică - scade tensiunea arterială

    Prezentare: 0.5g x 60 capsule in recipient PVC

    Mod de administrare: câte 2 capsule de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de mese

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie