Joyfish, Fish Protein and Pearl

Supliment alimentar in cazul carentelor proteice sau al metabolismului proteic deficitar. Efect de lifting facial si fermitate, efect antirid.

200.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Joywish, Fish Protein & Pearl capsule moi reprezintă un supliment alimentar util în cazul carenţelor proteice sau al metabolismului proteic deficitar.

     Compoziţie: proteine din peşte (60mg/g), pudră de perle, ulei vegetal rafinat, gelatină, glicerol, etilhidroxibenzoat, apă purificată

     Indicaţii: - efect de lifting facial şi fermitate, efect antirid, ajută la scăderea tensiunii arteriale şi a colesterolului, facilitează formarea de celule noi ale pielii, controlează acneea, util în îmbunătăţirea vederii, reduce anxietatea şi ameliorează insomnia

     Prezentare: 60 de capsule moi în recipient PVC

    Mod de administrare: 2 capsule o dată pe zi, după una din mesele principale Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie