Imunolife

Imunolife are in compozitie extracte active din ciuperci terapeutice, utilizate inca din antichitate pentru proprietatile deosebite imunomodulatoare, antitumorale si de tonifiere a organismului.  

147.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

      Caracteristici: Imunolife are in compozitie extracte active din ciuperci terapeutice, utilizate inca din antichitate pentru proprietatile deosebite imunomodulatoare, antitumorale si de tonifiere a organismului. Este un supliment nutritiv util atat pentru bolnavi, pentru cei aflati in convalescenta, cat si pentru persoanele sanatoase. De asemenea, ajuta la imbunatatirea capacitatii de concentrare a persoanelor aflate sub influenta factorilor de stres biologic sau psihoemotional, reface tonusul fizic si psihic si echilibreaza activitatea endocrina. Fiecare ciuperca din formula este o sursa valoroasa de beta-glucani, de aminoacizi, vitamine, minerale si fibre.

      Compozitie: Extract de Agaricus Blazei 120mg, Extract de Ganoderma Lucidum 80mg, Extract de Maitake (Grifola frondosa) 40mg, Extract de Shiitake (Lentinula edodes) 40mg; gelatina (din oase de bovine) 100.00 mg

     Indicatii: - actiune adaptogena, antioxidanta, antiproliferativa celulara, antiateromatoasa, hipoglicemianta, hepatoprotectoare - imunostimulare, imunomodulare - in infectii acute si cronice, virale, bacteriene, parazitare si fungice - profilaxia infectiilor virale si parazitare - afectiuni tumorale - astenie cronica - recuperare post chimio si radioterapie - diabet zaharat de tip I si de tip II - dislipidemii - hepatopatii acute sau cronice - cresterea rezistentei la efort fizic si intelectual - tulburari de memorie si concentrare - in caz de insomnii, readuce calitatea somnului

       Prezentare: 100 capsule in recipient PVC/cutie.

       Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi

       Atentionari: A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la îndemana copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

       Conditii de păstrare: A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie