Tongfeng Wan

Tongfeng Wan este un supliment alimentar care are la bază extractul de furnică din specia Polyrhachis Vicina Roger. Asocierea extractului de furnica cu fitocompusi activi (extract din mladita de caprifoi) are ca efect potentarea tuturor actiunilor organice tisulare si celulare.

125.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Tongfeng Wan este un supliment alimentar care are la bază extractul de furnică din specia Polyrhachis Vicina Roger, specie considerată de către cercetatorii din China drept esenţială pentru medicina holistică. Asocierea extractului de furnica cu fitocompusi activi (extract din mladita de caprifoi) are ca efect potentarea tuturor actiunilor organice tisulare si celulare.

    Compoziţie: Polyrhachis ants (extract din pulbere de furnică Polyrhachis) 150.00mg, Formica sinae Emery (extract din pulbere de furnică Formica sinae Emery) 40.00mg, Gallus (concentrat hidrolizat din cuticulă de pipotă de pui) 5mg, Honeysuckle (extract din mlădițe de caprifoi) 5mg

   Indicaţii: - antiinflamator - antioxidant - imunostimulator - reglează funcţiile splinei şi a ficatului - ajută la producerea de celule T - este recomandat în tratamentul gutei - stimulează producerea de anticorpi specifici - util în tratamentul afecțiunilor osteoarticulare inflamatorii și degenerative - efecte favorabile in tratamentul artritei reactive - îmbunătăţeşte circulaţia sanguină periferică - efect regenerativ la nivelul celulei hepatice - reduce citotoxicitatea chimică și de la nivelul celulei hepatice - util in tratamentul infectiilor virale hepatice constituite (hepatita cronica virala cu virus B si C), cirozei hepatice, steatozei hepatice

    Prezentare: 245 de granule/ flacon PVC

    Mod de administrare: 5g (25 de granule) de 3 ori pe zi

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

    Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate şi răcoroase, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie