Huo Lyuan

Creşte tonusul general şi stimulează imunitatea, tonic pentru activitatea cardiacă şi renală. Indicat ca adjuvant în terapiile antitumorale asociate cancerelor gastroduodenale, hepatic, pancreatic şi de colon.

131.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Huo Lyuan este un supliment alimentar obținut dintr-un amestec de plante terapeutice cultivate în zona muntelui Changbai din China. Solul din această regiune este reprezentat în mare parte din lavă vulcanică, care este extrem de bogată în germaniu, seleniu, zinc și alte oligoelemente cu proprietăți puternice anti-aging și antidegenerative. Datorită climatului foarte rece, în această regiune plantele cresc doar 108 zile, fiind astfel unele dintre cele mai rezistente și active plante din lume.

  Compoziţie: Saponozide totale extrase din partea aeriană a Panax Ginseng, Radix Ophiopogonis, Radix Asragagali, Fructus Schisandrae, Radix Aconitum

     Indicaţii: - crește energia vitală și rezistenta organismului la factori nocivi interni si externi (endotoxine și exotoxine: bacterii, viruși, paraziți, metale grele, izotopi radioactivi, substanțe alergenice), cardiotonic și renostimulator, util în afecțiunile cardiovasculare și renourinale - util în afecțiunile datorate epuizării inimii și a rinichilor, adjuvant în insomnie, tulburari de concentrare și memorie, boli cardiace, afecțiuni cornice ale ficatului, diabet zaharat, noninsulină necesitant (tip II) și tulburări datorate menopauzei (osteoporoză, tulburari de ritm cardiac, hipertensiune arterială, bufeuri, insomnie, depresie, anxietate), adjuvant în terapiile antitumorale asociate tumorilor maligne cu localizare primară gastroduodenală, hepatică, pancreatică şi de la nivelul colonului, stimulează funcția hematopoetică, fiind foarte util în tratamentul imunosupresiei post chimioterapie și post radioterapie, stimulează circulația arterială periferică venoasă și limfatică, detoxifiant al organelor parenchimatoase (ficat, pancreas, splină, rinichi), efect anti-aging

       Prezentare: 10ml x 6 fiole sticlă în cutie

       Mod de administrare: câte o fiolă de 10ml de 2 ori pe zi

      Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

       Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie