Deep Sea Squalene Softgel

Antioxidant puternic, stimulează activitatea neuronală, funcţia hepatică, reduce oboseala, întăreşte imunitatea, este detoxifiant si antitumoral.

115.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

      Caracteristici: Squalene este o hidrocarbură nesaturată care este conținută în uleiuri vegetale şi în concentraţii mari în ficatul de rechin. Una dintre cele mai importante funcţii ale sale este favorizeazarea proceselor de oxigenare în organism, lipsa oxigenului în celule fiind, conform mai multor cercetări ştiinţifice, una dintre cauzele apariţiei anumitor afecţiuni cornice (boli cardiovasculare, renale si hepatice, degenerare osteoarticulara, depresii, sindrom neurovegetativ, cancer). Astfel, datorită Squaleneului, persoanele care suferă de afecţiuni cronice pot obține o manifestare mai uşoară a simptomelor, iar persoanele sănătoase pot prevenii bolile cornice.

       Compoziţie: Squalene extract (extract din ficat de rechin de puritate 98%) – 950mg

    Indicaţii: - antioxidant puternic, stimulează activitatea neuronală, hepatotonic, imunomodulator, reduce oboseala, detoxifiant,  ajută la menţinerea densităţii osoase, util pentru menținerea sănătății fanerelor (păr și unghii) și a mucoaselor,  reglează tensiunea arterială, menţine nivelul optim al colesterolului sanguin, efect antitumoral,  adjuvant în tratamentul cancerului, tuberculozei, obezităţii şi al diabetului zaharat de tip I și II,  antialergic, antihistaminic,  reduce efectul bronhospasmului din afecțiunile respiratorii cronince (bronșită cronică, astm bronșic, bronhopneumopatie cronică obstructivă), neuroprotector și neuroregenerator,  util în tratamentul accidentului vascular cerebral, ischemic sau hemoragic,  antidepresiv, anxiolitic

     Prezentare: 100 capsule moi a câte 500mg în recipient PVC

     Mod de administrare: 1-2 capsule o dată pe zi, preferabil pe stomacul gol

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie