Lecithin Soft Capsule

Lecitina are o eficacitate remarcabilă în tulburari metabolice, endocrine și circulatorii

55.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

  Caracteristici: Lecitina este o componentă importantă a membranei celulare. Colina (una dintre substanţele active) conţinută de Lecitină reprezintă un factor indispensabil pentru organismul uman, și astfel lecitina are o eficacitate remarcabilă în tulburari metabolice, endocrine și circulatorii.

     Compoziţie: Soybean Oil (ulei de soia) 200.0mg, Lecithin (lecitină) 1000.0mg

   Indicaţii: - pentru scăderea colesterolului - previne bolile cardiace şi cerebrovasculare - îmbunătăţeşte memoria şi activitatea cerebrală, încetinind îmbătrânirea celulelor neuronale - îmbunătăţeşte circulaţia sanguină - hrăneşte pielea; este utilizat în tratamentele antiaging - regenerarea țesutului hepatic - stimulează secreţia de insulină de către pancreas ceea ce contribuie la normalizarea glicemiei - util în tratarea tulburărilor de echilibru, insomniei, cefaleei, asteniei

     Prezentare: 50 capsule în recipient PVC/cutie.

     Mod de administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate şi răcoroase, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie