Ganoderma Lucidum

Ganoderma imbunatateste capacitatea de vindecare a organismului, mentine starea de sanatate si favorizeaza longevitatea.

47.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Timp de mii de ani Ganoderma Lucidum, o specie de ciuperca cu efecte terapeutice, s-a bucurat de o mare pretuire din partea chinezilor, care o considerau o adevarata regina a plantelor. Ganoderma imbunatateste capacitatea de vindecare a organismului, mentine starea de sanatate si favorizeaza longevitatea. In ultimii ani, datorita unei minutioase cercetari efectuate de foruri academice din China si alte tari, prin analize desfasurate in cooperare cu echipe academice medicale si evaluari clinice si farmaceutice, a fost dovedita stiintific eficacitatea terapeutica a acestei plante. Ganoderma are efecte profilactice si terapeutice, declanseaza eliminarea toxinelor de la nivel celular, tisular si organic si normalizeaza functiile perturbate.

   Compozitie: Pudra de Ganoderma Lucidum 20%, Extract de Ganoderma Lucidum 50%, Pudra din spori de Ganoderma Lucidum 30%

    Indicatii: echilibreaza fluxurile neuronale, avand efecte directe asupra starii psihoemotionale, creste rezistenta organismului la factori perturbatori interni sau externi, regleaza functia splinei si a stomacului,  normalizeaza functia imunitara, cardiotonic, are actiune antitumorala si inhiba dezvoltarea tumorilor maligne primare dar si secundare, elimină toxinele de la nivelul colonului, ficatului și rinichilor,  scade nivelul de colesterol sanguin a trigliceridelor și a lipidelor sanguine, reduce degenerarea celulelor afectate odata cu inaintarea in varsta sau de boli cronice,  efect antitrombotic, scade nivelul glicemiei si normalizeaza functiile pancreasului endocrin dar si exocrin

       Prezentare: 24 capsule a 300mg/cutie

      Mod de administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi, pentru intretinerea imunitatii, 1 capsula de 2 ori pe zi timp de 3 luni

     Atentionari: A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la îndemana copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

      Conditii de pastrare: A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie