Yucian Milian Gao

Este un supliment alimentar cu rol în ameliorarea simptomelor provocate de răceală (tuse, stare febrilă, dureri de gât).

44.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: În medicina tradițională chineză, tusea nu este considerată doar un simptom al unei boli respiratorii, ci un sindrom de sine stătător. TCM (medicina traditională chineză) folosește o teorie unică pentru a înțelege cum apare tusea, și astfel s-a creat o gamă largă de rețete pentru a trata diferitele tipuri de tuse.

   Compoziţie: Miere, Mentă, Floare de Crin, Extract de păpădie, Extract de Migdală, Extract de ghimbir, Extract de Big Zao

   Indicaţii: - ameliorarea simptomelor provocate de viroze (tuse, stare febrilă, disfagii) - stimulează activitatea cililor din căile respiratorii și astfel ajută la înlăturarea mucusului care este în exces în cazul tusei productive - mucolitic - antispastic - bronhodilatator - antimicrobian - antitermic - detoxifiant

    Prezentare: recipient din sticlă cu 150 ml produs, în cutie de carton Mod de administrare: o lingură de 3-4 ori pe zi

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie