Wei C Yinqiao Pian

Pentru raceala! Este sudorific, antipiretic, elimină toxinele, util în combaterea febrei, durerilor de cap, în viroze respiratorii.

25.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

   Caracteristici: Wei C Yinqiao Pian este o formulă utilizată pentru ameliorarea simptomelor determinate de infecții virale și bacteriene. Plantele conținute se potențează, având efect antiinflamator, antipiretic și analgezic.

  Compoziţie: Lonicera Caprifolium (extract de caprifoi), Fructe de Forsythia, Extract de Schizonepata Tenuifolia, Soia, Brusture, Rădăcină de trestie, Platycodon grandiflorus (rădăcină de clopoţel chinezesc), Frunze de Bambus, Vitamina C, Ulei de mentă

    Indicaţii: - sudorific - antipiretic - antiinflamator - elimină toxinele - util în combaterea febrei, cefaleei - adjuvant în tratamentul virozelor respiratorii acute și cronice - antitusiv (tuse productivă și iritativă), mucolitic - reduce disfagia

     Prezentare: 12 pastile x 2 blistere de aluminiu/cutie Mod de administrare: câte 2 pastile de 3 ori pe zi

   Atenţionări: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

alt produs din aceeasi categorie