Geije Dingchuang Wan

Adjuvant în tratamentul infecţiilor acute bronho-pulmonare, stimulând expectoraţia sputei şi a mucusului în exces. Imunostimulator, cu efect antipiretic.

65.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

  Caracteristici: Hechan Tablets represinta o formulă din plante terapeutice, adjuvant în tratamentul infecţiilor acute bronho-pulmonare, care stimulează expectoraţia sputei şi a mucusului în exces. Indicat în tratamentul carcinomului bronho-pulmonar şi al metastazelor pulmonare.

    Compoziţie: Radix Ginseng, Radix Asparagi (rădăcină de sparanghel), Rhizoma Pinelliae, Cutis Bufonis, Herba Agrimoniae (părți aeriene din turtiță mare), Herba Houttuyniae, Semen Lepidii seu Descurainiae (extract din sămânță de urda vacii)

    Indicaţii: - imunostimulator - efect antipiretic - elimină staza venoasă - stimulează expectorația sputei - elimină substanțele toxice - indicat pentru carcinomul bronchio-pulmonar, carcinomul metastatic pulmonar

     Prezentare: 90 de tablete în recipient PVC/cutie

     Mod de administrare: câte 6 tablete de 3 ori pe zi

   Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie