Ditong

Spray nazal antialergic, decongestiv, antiinflamator

31.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Ditong Biyan Shui este un spray obținut dintr-un amestec de plante medicinale chinezești, care sunt sinergice și au efecte antiinflamatorii și antimicrobiene (bacterii, viruși, candida albicans). Aplicat prin pulverizare, are efect imediat de dezobstrucție a foselor nazale, reduce inflamația mucoasei nazale, fiind de un real folos în faza inițială a virozelor și a gripelor, dar și a rinofaringitelor acute și cornice bacteriene.

     Compoziţie: Taraxacum Officinalis (Păpădie), Xanthium Sibiricum, Acorus Gramineus (Crin de pădure), Angelica Pubescens

    Indicaţii: - adjuvant fitoterapeutic indicat pentru reducerea febrei (antitermic), efectul antitermic fiind determinat și prin stoparea multiplicarii bacteriilor sau virușilor locali - rinită alergica - rinofaringita cauta si cronică - sinuzită acuta si cronica - antitusiv - crește rezistența aparatului respirator la agresiunea externă microbiologică - ameliorează stările de disconfort datorate infecțiilor căilor respiratorii și congestiilor nazale

    Mod de administrare: 2-3 pufuri de 3-4 ori pe zi în fiecare nară nu se administrează o perioadă îndelungată

   Atenţionări: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie