Hermana

Tonic general, are acţiune antioxidantă. Imunomodulator, indicat în tratamentul osteoporozei, diminuează simptomele asociate dereglărilor hormonale datorate menopauzei.

115.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

   Caracteristici: Hermanna este un tonic general care diminuează simptomele asociate dereglărilor hormonale datorate menopauzei. Isoflavonele din soia menţin echilibrul hormonal în premenopauză şi menopauză. Prin efecte asemănătoare hormonilor estrogeni, dar fără a exercita reacţiile nedorite ale acestora, ameliorează manifestările specifice perimenopauzei. Reduc riscul de osteoporoză, de cancer mamar, de boli cardiovasculare.

        Compoziţie: Izoflavone din Soia, Vitamina E naturală

     Indicaţii: - antioxidant - imunomodulator - indicat în tratamentul osteoporozei - diminuează simptomele asociate dereglărilor hormonale datorate menopauzei - scade rata apariţiei cancerului mamar - ajută la menţinerea echilibrului de estrogen în organism - întârzie procesul de îmbătrânire

        Prezentare: 100 de capsule în recipient PVC

        Mod de administrare: 1 capsulă pe zi

       Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

        Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie