Grape Seed

Grape Seed extract este recunoscut ca fiind un antioxidant puternic, conţinutul de OPC (oligomeric proantocunidis) fiind mai puternic de 50 de ori decât vitamina E şi de 20 de ori decât vitamina C.

145.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

       Caracteristici: Grape Seed extract este recunoscut ca fiind un antioxidant puternic, conţinutul de OPC (oligomeric proantocunidis) fiind mai puternic de 50 de ori decât vitamina E şi de 20 de ori decât vitamina C. Antioxidanţii sunt substanţe care distrug radicalii liberi, compuşi nocivi din organism, care deteriorează ADN-ul şi provoacă chiar moartea celulelor. De asemenea, radicalii liberi contribuie la îmbătrânire şi facilitează dezvoltarea anumitor probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă sau cancer.

       Compoziţie: Grape seed extract (extract din seminţe de struguri) 300.0mg

     Indicaţii: - antioxidant - întăreşte sistemul cardiovascular - diabet - adjuvant în tratarea diferitelor forme de cancer - protejează organismul împotriva infecţiilor bacteriene - reduce simptomele cauzate de insuficienţă venoasă cronică - hipertensiune - scade colesterolul

        Prezentare: 100 capsule în recipient PVC/cutie

        Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi

       Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

        Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate şi răcoroase, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie