Fuyuan Gingko Capsule

Mărește debitul circulației sangvine, are efect antiagregant, antioxidant şi tonic geriatric

28.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Arborele de Ginkgo biloba este unul dintre cei mai vechi copaci din lume, capabil să supraviețuiască până la 1000 de ani. Este un arbore utilizat de secole în medicina tradiţională chineză, frunzele sale fiind transformate în extract concentrat standardizat. Există dovezi considerabile din studiile clinice efectuate, pentru a sprijini utilizarea terapeutică a extractului de Ginkgo pentru o gamă largă de condiţii cognitive şi vasculare periferice, acesta fiind în primul rând utilizat în tratamentele sistemului circulator şi în cele astmatice.

        Compoziţie: Extract din frunze de ginkgo

     Indicaţii: - mărește debitul circulației sangvine, are efect antiagregant - antioxidant şi tonic geriatric - adjuvant în terapia bolilor vasculare periferic - previne accidentele vasculare cerebrale - util în tratamentele care combat tulburările de memorie, tulburări de circulație a urechii interne

         Prezentare: 12 capsule x 4 blistere aluminiu/cutie

         Mod de administrare: câte 2 capsule de 2 or pe zi

        Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

         Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie