CO-Q10

Coenzima Q10 crește energia miocardului, antioxidant, antitumoral, creşte performanțele sportive

147.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Coenzima Q10 este o substanță prezentă în toate celulele organismului și este indispensabilă desfășurării normale a proceselor biologice și biochimice, datorită rolului major deținut în transportul energiei necesare celulelor. Carența de Q10 generează dereglari în procesele de oxidoreducere ce se desfășoară la nivel celular și cauzează astfel tulburări dintre cele mai diverse în funcționarea organismului.

     Compoziţie: Coenzima Q10 40 mg, Vitamina E (acetat de dl-alfa tocoferil)40 mg/333% DZR*; Excipienți: Ulei din orez 320 mg ; Invelisul capsulei: Gelatina, Glicerina, Apa purificata, Dioxid de carbon (195.5 mg)

   Indicaţii: - proprietăți terapeutice în afecțiunile cardiovasculare, util în tratamentele afecțiunilor degenerative, antioxidant, antitumoral, crește performanțele sportive,  stimulează spermatogeneza și mobilitatea spermatozoizilor,  stimulează metabolismul organismului și favorizează slăbirea ponderală,  reduce tensiunea arterială

     Prezentare: 100 capsule în recipient PVC/cutie.

     Mod de administrare: 1-2 capsule de 2 ori pe zi

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade