Blood Cleaner

Hipolipemiant, fluidizant sangvin, stimulează circulaţia sangvină, previne bolile cardiovasculare şi cerebrale, angină pectorală, apoplexia cerebrală, trombozele cerebrale. Indicaţiile se îndreaptă spre persoanele supraponderale, hipertensive, cu boala coronariană ischemică, postaccident vascular cerebral ischemic.

55.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

      Caracteristici: Blood Cleaner este o asociere de plante destinată constituţiilor de tip exces, cu efect de drenaj, de îndepărtare a stazelor, vasodilatator, hipolipemiant. Este un produs eficient în curățarea toxinelor din sânge cât și în detoxifierea și regenerarea ficatului, a rinichilor și a colonului. Datorită acțiunii de curățare a toxinelor din sânge, ajută la reglarea melaninei, îndepărtează petele apărute pe piele și previne deteriorarea tenului prin reducerea acțiunii radicalilor liberi.

    Compoziție:  Radix Astragali (rădacină de Astragalus) 120mg, Radix Salviae Milltiorrhizae (rădăcină de salvie chinezească) 140mg, semințe de Cassia obtusifolia L. (senna) 100mg, Fructus Crataegi (fructe de păducel) 140mg

   Indicaţii: - fluidizant sanguin, previne bolile cardiovasculare si cerebrale, hipolipemiant, reduce hipertensiunea arterială și hiperglicemia,  adjuvant în tratarea sindromului climacteric, ajută în dizolvarea trombului și evitarea sindromului posttrombotic, imbunătățește starea pielii, antioxidant

      Prezentare: 40 capsule a 0.5g/flacon PVC

      Mod de administrare: 3 capsule de 2 ori pe zi, după masă

   Atenţionări: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

     Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie