Yinao Jiaonang

Tonic general, îmbunătăţeşte funcţia renală. Efect adaptogen, neuroprotector, induce calm cerebral şi miorelaxare. Combate stările de oboseala fizică, astenia, atonia, lipsa de concentrare.

31.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Yinao Jiaonang reprezintă o formulă din plante terapeutice care acţionează ca tonic general, având un beneficiu excelent pentru creier, în caz de neuroastenie. Acest produs ajută la revitalizarea organismului, indepărtând oboseala, ameţelile şi insomnia.

    Compoziţie: Ginseng, Fuling, Acorus Gramineus (crin de pădure), Ophiopogon japonicum (Iarbă cu flori de crin), Polygala mytrifolia (Poligalin)

      Indicaţii: - tonic general, îmbunătăţeşte funcţia renală, adaptogen,  neuroprotector, induce calm cerebral şi miorelaxare, combate stările de oboseala fizică, astenia, atonia, lipsa de concentrare, adjuvant în terapia insuficienţei renale, hepatice şi cardiace

      Prezentare: 10 pastile x 3 blistere aluminiu/cutie

      Mod de administrare: câte 3 pastile de 3 ori pe zi

      Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

       Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie