Shanyifen (Extract Furnica)

Indicat ca adjuvant în terapia poliartritei reumatoide, periartritei humerale, reumatismului puerperal, osteomalaciei, hepatitei B, diabetului zaharat, TBC-ului pulmonar, afecţiunilor renale, edemului pulmonar, astmului, anemiei, afecţiunilor hipofizare, afecţiunilor splinei, sclerozei în plăci; imunostimulator.

115.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Anumite specii de furnici sunt folosite datorită efectelor sale terapeutice de mii de ani în întreaga lume, însă în mod special în China. Utilizarea medicală a extractului de furnici în culturile tradiţionale din întreaga lume este extrem de frecventă mai ales datorită proprietăţilor sale antiinflamatorii, anti-aging şi ca tonic general al organismului. Prima utilizare în scopuri medicale a extractului de furnică datează din secolul VIII Î.Hr., în Zhou-Li (text antic), care menţionează furnicile ca fiind un aliment excelent pentru rege. De fapt, un vechi proverb chinezesc spune: „Ginsengul este regele plantelor, iar furnicile reprezintă plantele regilor”.

   Compoziţie: extract de furnica sub formă de pudră – 300mg, capsula

  Indicaţii: - împiedică formarea radicalilor liberi şi a anticorpilor care generează boli autoimune, creşte permeabilitatea celulară şi protejează funcţiile de bază celulare,  stimulează activitatea a peste 100 de enzime datorită zincului conţinut, participând la metabolismul glucidelor, proteinelor şi a lipidelor,  indicat ca adjuvant în terapia poliartritei reumatoide, periartritei scapulohumerale, reumatismului articular acut și cronic, artrozei, osteoporozei, gutei, osteomalaciei, adjuvant în tratamentul hepatitei cronice virale (cu virus hepatic B), diabetului zaharat de tip I și II, TBC-ului pulmonar, afecţiunilor renale, edemului pulmonar, astmului bronsic, anemiei feriprive carentiale, afecţiunilor hipofizare, splenomegalia, sclerozei în plăci - imunostimulator, imunomodulator

    Prezentare: 100 de capsule in recipient PVC

    Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

   Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie