Liuwey Dihuang Wan

Formulă din medicina tradiţională chineză de tonifiere a rinichilor.

75.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Liuwei Dihuang Wan este util în tratamentul unei mari varietăți de condiții, de la insomnie la slăbiciunea generală a organismului. Este o formulă a medicinei tradiționale chinezești utilizată mai ales pentru cazul în care diagnosticul este o insuficiență de Yin la ficat sau rinichi, datorată înaintării în vârstă, stresului sau mediului. Liuwei reprezintă una dintre cele mai vechi și respectate formule pe bază de plante terapeutice, din China, fiind utilizată pe scară largă la hrănirea principiilor Yin-Yang și fiind fundamentul pentru multe alte medicamente chinezești.

   Compoziţie: Rădăcină de Rehmanniae Praeparata (Remannia Glutinosa), Fructus Corni (Cornus Officinalis), Rădăcină de Dioscoreae (Discorea Batatos), Rădăcină de Alismatis (Alisma Plantago Aquatica), Poria Cocos, Cortex Moutan (Paonia Suhrutinosa)

   Indicaţii: - stimulator al funcţiilor renale - indicat în combaterea stărilor de oboseală si slăbiciune, agitaţie, insomnii, vertij, tinitus, slăbiciune lombară, inflamaţii ale căilor respiratorii superioare, impotenţă,  hipoglicemiant şi antioxidant pentru combaterea diabetului tip 2; se recomandă terapie pentru o perioadă îndelungată,  imunomodulator,  ameliorează simptomele datorate menopauzei

   Prezentare: 200 de pastile în recipient PVC/cutie, sau 10 drajeuri în blister de plastic şi aluminiu/cutie

     Mod de administrare: câte 8 pastile de 3 ori pe zi sau câte 1 drajeu dimineaţa şi seara

    Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

    Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie