Lidan Paishi

Lidan Paishi este un supliment alimentar care amelioreaza simptomele asociate litiazei biliare, stimuleaza activitatea ficatului si secretia bilei, ajutand la eliminarea calculilor biliari.

55.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Lidan Paishi reprezintă un supliment alimentar recomandat pentru colecistită şi colelitiază. Aceste tablete au o acţiune blândă şi pot fi utilizate în cadrul unui program complet de terapie pentru tratarea calculilor biliari, formaţiuni dure, asemanatoare unor pietre, formate prin depunerea de colesterol, pigmenţi, rubină, săruri biliare, carbonaţi şi fosfaţi de Ca, etc., în vezica biliară. Lidan Paishi adresează de asemenea, stagnarea chi-ului şi acumularea sângelui în abdomen.

     Compoziţie: Iarbă de Lysimachia Christinae -62mg, Iarbă de Artemisia Scoparia -62 mg, Rădăcină şi rizomi de Rheum Officinale -32mg, Seminţe de Areca Catchu -32mg, Rădăcină de Curcuma Longa -22mg, Frunze nematurate de Citrus Aurantium -18mg, Amidon 10mg, Talc -7,5mg

      Indicaţii: - ameliorează simptomele asociate litiazei biliare, stimulează activitatea ficatului şi secreţia bilei, ajutând la eliminarea calculilor biliari,  acţiune antiseptică şi bactericidă, adjuvant în tratamentul inflamatiilor biliare ş ai calculilor biliari, promovează funcţionarea sănătoasă a ficatului, a vezicii biliare şi a intestinelor

       Prezentare: 120 de tablete în flacon PVC/cutie

       Mod de administrare: o doză de 6-10 tablete, de 2 ori pe zi pentru calculi biliari, dimineaţa şi seara. Perioada de administrare este de 10 - 15 zile, urmată de o pauză de 1 săptămână. Pentru inflamaţii biliare, doza este de 4-6 tablete de 2 ori pe zi.

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie