Kidney Care Women

Kidney Care Woman este un supliment alimentar util in eliminarea slabiciunii, insomniei, uitarii, tiuitului din urechi, stimuleaza functia renala, ajuta la cresterea energiei, stimuleaza circulatia sangelui si a altor fluide din corp, hraneste sangele, are efect geriatric.

115.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Caracteristici: Kidney Care Man utilizează în compoziţia sa plante terapeutice, purificate printr-o tehnologie speială, complet naturală şi fără elemente negative din medicina modernă. Există două tipuri de capsule Kidney Care, pentru femei şi pentru bărbaţi. În plus faţă de capsulele pentru bărbaţi, Kidney Care pentru femei este util în tratamentul miasteniei membrelor, reduce durerile taliei şi ajută la păstrarea aspectului tineresc.

  Compoziţie: Dioscorea villosa 8%, Lycium barbarum 10%, Panax ginseng 20%, Angelica chinensis 15%, Dimocarpus longan 15%, Stridii 10%, Cordyceps sinesis 15%, Chrysanthemum – Cinerariae folium 7%

     Indicaţii: - util in eliminarea slăbiciunii, insomniei, uitării, ţiuitului din urechi,  stimulează funcţia renală, ajută la creşterea energiei, stimulează circulaţia sângelui şi a altor fluide din corp, hrăneşte sângele,  are efect geriatric

    Prezentare: 100 de capsule în flacon PVC

    Mod de administrare: câte 4 capsule de 1-3 ori pe zi cu multă apă

   Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie