Guxian

Stimulează activitatea măduvei osoase, hematopoieză, functia renală. Are efect analgezic si miorelaxant. Indicat ca adjuvant în tratamentul bolilor generate de tulburări de mineralizare osoasă.

55.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

      Caracteristici: Guxian reprezintă o formulă activă și eficientă în osteoporoză, afecţiune cu incidență crescută mai ales în a doua jumătate de viață, dar si in poliartrita reumatoida, artroza, guta si artrite acute si cronice. Osteoporoza este o afectiune a aparatului osteoarticular manifestata prin scaderea densitatii osoase si acompaniata de durere osteoarticulara, fragilitate osoasa, uneori modificari locoregionale ale formei articulare, rigiditate locala, contractura paraarticulara. În medicina tradiţională chineză, atât poliartrita reumatoidă cât şi artrozele si artritele sunt considerate drept manifestari secundare ale chi-ului, blocat la nivel articular. În majoritatea cazurilor, blocarea chi-ului este cauzată de o combinaţie intre curenti de aer cu viteza crescuta si umiditate crescuta.

       Compoziţie: Radix Rehmanniae, Fructus Lugustri lucidi, Semen Sojae, Rhizoma Drynariae, Rhizoma Curculignis, Radix Achyranthis Bidentatae

      Indicaţii: - stimulează activitatea măduvei osoase, hematopoieza, funcţia renală, are efect analgezic şi miorelaxant, indicat ca adjuvant în tratamentul bolilor generate de tulburări de mineralizare osoasă, relaxează muşchii şi tendoanele, adjuvant în contractura lombară din puseele de lombalgie si nevralgie a nervului sciatic, util, împreună cu medicaţia alopată, în stările postoperatorii ortopedice, eficienta deosebita in spondiloza cervicala, discopatie lombara, poliartrita reumatoida cronica, artrite acute reactive, artroze degenerative, guta

       Prezentare: 72 de tablete în flacon PVC /cutie

       Mod de administrare: câte 4-6 tablete de 3 ori pe zi

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie