Man's Prostate

Adjuvant în tratamentul afecţiunilor prostatei în stări cronice şi acute, şi alte inflamaţii acute manifestate prin incotinenţa urinară, dureri şi greutate în urinare, dureri şi greutate în perineu.

38.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

      Caracteristici: Afecţiunile cronice ale prostatei apar deoarece bacteriile patogene din perioada acută incubează încă în glande. Man’s Prostate este un adjuvant în tratamentul afecţiunilor prostatei în stări cronice şi acute, şi a altor inflamaţii acute manifestate prin incotinenţă urinară, dureri şi greutate în urinare, dureri şi greutate în perineu.

      Compoziţie: Herba Taraxacum Officinale (iarbă de păpădie) 1100mg, Herba Houttuyniae (iarbă de plantă cameleon) 800mg, Rhizoma Imperata Cylindrica (red baron) 500mg

       Indicaţii: - ajută la eliminarea toxinelor,  îmbunătăţeşte funcţia glandei prostatice,  promovează circulaţia sanguină,  ameliorează durerile şi inflamaţia

       Prezentare: 42 capsule a 0.5g în recipient PVC

       Mod de administrare: câte 3 capsule de 2 ori pe zi, timp de 1-3 luni

      Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

        Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade