Ju Gen Bu Dao (Entran Forte)

Adjuvant alimentar fitoterapeutic ce ajuta la cresterea imunitatii, mareste rezistenta la oboseala, stimuleaza functia sexuala.

30.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Ju Gen Bu Dao este un adjuvant alimentar fitoterapeutic ce ajută la creşterea imunităţii, măreşte rezistenţa la oboseală şi stimulează funcţia sexuală. Acest produs este obţinut dintr-un amestec de plante terapeutice din medicina tradiţională chineză, utiliate atât pentru diverse disfuncţii sexuale cât şi pentru întărirea sistemului reproductiv şi a stării generale de sănătate a organismului.

    Compoziţie: Panax Ginseng, Cordyceps Sinensis (Ciuperca de larvă chinezească), Cistanche Deserticola, Tongkat Ali Extract

    Indicaţii: îmbunătăţeşte funcţiile sexule, infertilitate, deficite de erecţie, ejaculare precoce, reducerea libidoului - creşte excitabilitatea, limitează oboseala, tonic sexual, ajuta la imbunatatirea functiei sexuale

     Prezentare: 1 capsula în blister de aluminiu şi o pastile în plic de aluminiu/cutie

       Mod de administrare: o capsulă şi o tabletă o dată la 3 zile sau cu doua ore inaintea actului sexual..

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

       Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie