Maca Capsule

Imunostimulator Adaptogen Neurotonic Creşte vitalitatea, energia, rezistenţa, libidoul, performanţele sexuale, stimulează spermatogeneza şi ovulaţia. Întăreşte sistemul imunitar şi armonizează funcţiile generale ale organismului.

145.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

    Caracteristici: Maca este rădăcina unei plante care crește în Peru, în munții Anzi, la o altitudine între 3500 și 4500 de metrii, fiind cultivată într-un mediu dur, cu vânturi puternice, soare intens ziua și nopți foarte reci. Bogată în substanțe nutritive esențiale, calciu, fosfor, vitaminele C, B1, B2 și B12, acizi grași și alcaloizi, rădăcina de Maca este considerată un fitonutrient care întârzie îmbătrânirea organismului, ideal pentru persoanele care se simt suprasolicitate sau stresate.

     Compoziţie: Pudră de Maca (Leipidium Meyenii) 300mg; Gelatină 77mg, Apă purificată 13mg

      Indicaţii: - reglează tensiunea arterială, antianemic,  antidepresiv, anxiolitic, îmbunătățește memoria şi concentrarea, crește libidoul și nivelul de energie, reduce simptomele determinate de menopauză, stimulează ovulația și spermatogeneza, astfel fiind utilă în tratamentul sterilității masculine și feminine,  reduce simptomele premenstruale,  normalizează funcția imunitară și funcția adaptogenă,  reduce fenomenele degenerative determinate de înaintarea în vârstă sau de suprasolicitarea fizica sau psihică, imunostimulator, adaptogen, neurotonic, util sportivilor pentru sporirea energiei, rezistenţei, performanţei, ca o alternativă sigură şi sănătoasă la anabolizante

      Prezentare: 90 de capsule în recipient PVC

       Mod de administrare: 3 capsule de 3 ori pe zi

     Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

      Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

alt produs din aceeasi categorie